Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhteystiedot


Hallitus 2018
Styrelsen 2018

 

Pirkko Suhonen, puheenjohtaja (at) puutarhanaiset.fi

Kaarina Vuokko, varapuheenjohtaja

Sirpa Nykyri, sihteeri (at) puutarhanaiset.fi

Mervi Ruotsalainen

Tarja Suksi

 

varajäsenet:

Pirkko Immonen

Tiina Puustinen

Johanna Vireaho

Sirkku Yel

 

 


 

Hallitus 2017

Leena Luoto - Puheenjohtaja / Ordförande

Olen  juurtunut puutarhaan jo pienestä pitäen. Aluksi kasvatin  kasveja äidin opein, mutta kasvi- ja puutarhatieteen opiskelu sekä työ kasvisten parissa ovat tuoneet lisävalaistusta alaan.
Nyt jaan puutarha-alan tietoa ja harrastuksen iloa sekä alalle aikoville että vanhoille konkareille ja innokkaille harrastajille. Oman yritykseni alaa ovat erilaiset luennot, retket ja asiantuntijana toimiminen. Tekstiä on päätynyt kirjoiksi ja lehtien palstoille.
 

Liisa Saarni - Varapuheenjohtaja

Puutarhassani kukoistavat hyötykasvit ja perinnekukat sulassa sovussa. Saariston luonto, puutarhan lumo, mullan tuoksu ja kasvun ihme ovat voimavara, mistä ammennan inspiraatiota niin työssäni käsityöläisenä kuin puutarhurina.

 

 


Sirpa Nykyri

Olen humanisti ja puutarhuri. Teen puutarhatöitä ammatikseni ja harrastuksekseni. Kirjoitan ja puhun puutarhojen ja puistojen puolesta.
 
sihteeri[at]puutarhanaiset.fi

 


Mervi Ruotsalainen

Olen pihaharrastaja ja "virtuaalipuutarhuri". Minulle puutarhat antavat mukavan harrastuksen, mutta myös mielenrauhaa sekä iloa. Rakastan puistoissa kiertelyä ja kukkien kuvaamista! Kesän kukkasato tallentuu kuvina verkkosivuille ja  kukkien värikylläiseen maailmaan palaan usein talven harmaina päivinä. 

mediat[at]puutarhanaiset.fi


                                Kaarina Vuokko

 

 


Varajäsenet
Vicemedlemmar

Tuula Brusila

Pirkko Immonen

Tiina Puustinen

Johanna Vireaho

 

Pirkko Immonen

Puutarhani on Kumpulan siirtolapuutarhassa. Kun ostin sen ystävältäni minulla oli vain vähän kokemusta puutarhanhoidosta, mutta vuosien myötä taidot ovat kehittyneet ja innostus lisääntynyt. Osallistun Kumpulan siirtolapuutarhayhdistyk-
sessä  monenlaisiin talkoopuuhiin ja esittelyihin. Työelämässä  toimin ympäristö-alan myynti- ja toimistotehtävissä. Minulle puutarhanhoito on paljon muutakin kuin kuokkimista, 
se tuo iloa ja yllätyksiä elämääni.