Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TULEVIA RETKIÄ 2019


Puutarharetki Tuusulaan sunnuntaina 25. elokuuta 2019

Koko päivän bussiretki Tuusulan maisemiin. Aamulla lähdetään matkaan Helsingistä Kiasman viereiseltä tilausliikenteen pysäkiltä ja illan suussa palataan samaan paikkaan takaisin. Kellonajat ja retken hinta tarkentuvat hieman myöhemmin. Näillä näkymin käyntikohteita ovat Ainola, Järnefeltien puutarha, Lotta-museo, jossa myös lounastamme sekä Halosenniemi. Paluumatkalla piipahdamme Tuusulan Kukkatalossa.
 
Ilmoittautumislomake avataan mahdollisimman pian, kunhan yksityiskohdat varmistuvat. Varaa päivä kalenteristasi.
 

 

Torstaina 19.9.2019 alkaa Afrikka-ilta klo 18. 

Afrikkalaishenkisen buffet-illallisen ohessa kuullaan kokemuksia ja näkemyksiä sanoin ja kuvin Puutarhanaisten monivuotisesta puutarhakummiprojektista Tansanian Sansibarin saarelta. Myös matkailun asiantuntijoita tulee kertomaan Afrikassa matkustamisesta. Afrikka-illan pitopaikka tarkentuu hieman myöhemmin.

 
 

Tulossa juttuja blogiin:

Keväinen retki Hankoon 18.5.

Opastetun kiertoajelun aikana tutustutaan Hangon ainutlaatuiseen luontoon ja merihenkiseen ilmapiiriin. Kiertoajelu kestää 1,5 tuntia, jonka aikana opas kertoo Hangon historiasta, nykypäivästä ja nähtävyyksistä. Opastuksen teemana on "Hangon puistot”. Kuulemme kiertoajelun aikana myös tsaarinajan kylpyläkaupungin tunnelmasta, kylpyläpuiston huviloiden historiasta ja Hangon historiasta yleensä. 

Retken hinta jäsenille 70 euroa, ja ei-jäsenille 75 euroa.


 

Kesäkuussa 4.6. tutustuminen Sisko Chasen puutarhaan 

Sisko Chasen puutarha sijaitsee Itä-Helsingissä.

Me Puutarhanaiset pääsemme sinne tutustumaan 4.6.2019. Varaa päivä allakasta!