Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jäsenet esittäytyvät


* Blogit *

Parasta puutarhasta

Parasta puutarhasta -blogi

Kasvatan muutaman aarin suuruisessa puutarhassamme lähinnä hyötykasveja perheemme käyttöön,  mutta viime aikoina myös kukat ja muut kaunistukset ovat saaneet enemmän sijaa. Kasvit kasvavat luomuna, niiden lisäksi olen innostunut viljelemään puutarhassa myös harjaterästä.

Parasta puutarhasta -blogissani kerron puutarhamme kuulumisista, välillä kokkaillaan oman puutarhan antimista.

Tervetuloa tutustumaan!

Silmustasatoon

 

Back to basics – takaisin koulunpenkille toisen asteen opintoihin 30 vuoden työuran ja ammattikorkeakouluopintojen jälkeen.

Tutustu blogiin.

Taimimaailma

Puutarhurointia omalla pihalla, käytännön tutkimusta kasvien maailmassa :) Kaikkea esikasvatuksen, kylvön ja sadonkorjuun välissä.

30-vuotias aloitteleva tee-se-itse-puutarhuri. Hurahtanut erilaisiin kädentaitoihin ja vihdoin oman puutarhan omistajana tunkenut sormensa syvälle maahan. Satoa odotellessa on hyvä tilaisuus kerätä reseptejä, joihin ikiomaa tuotantoa voi sitten käyttää.

Tutustu blogiin

Anun atsaleablogi

Asiaa atsaleanjoaostuksesta - Anu Väinölä
 

Katse avartuu

Sekameteliblogi, johon on tekstejä syntynyt viikonloppuisin tehdyistä asuntoautoreissuista, lomamatkoista ja, etenkin talvisaikaan, monivivahteisista junalla kuljetuista työmatkoista pääradan varrelta. Lisäksi kertoilen kirjoista joita junassa, ja muulloinkin, lueskelen sekä kesäaikaisesta rakkaasta harrastuksestani eli pihahommista.
 
Tutustu blogiin tai seuraa Haaveilijan puutarhaa Facebookissa. 

Tervetuloa puutarhakouluun Lepaalle!

Vastapainoksi työlleni, ja toisaalta tukemaan sitä, kaipasin käsillä tekemistä, ulkoilmaa ja pois tietokoneelta. Ja siitä tämän blogin tarina alkaa. Hain ammattikouluun. Minusta tuli vuoden 2014 alussa puutarhatuotannon aikuisopiskelija Lepaan ammatti-instituuttiin. Minusta tulee siis joku kaunis päivä puutarhuri!

 

Tule seuraamaan puutarhurin opintoja täältä.

* Viheralan palvelut *

Harjunpään Taimisto

Karijoella sijaitseva Harjunpään Taimisto on vuonna 1987 perustettu perennojen kasvatukseen erikoistunut taimisto. Tarjolla myös pihasuunnittelupalveluja ja piharakennustöitä.
 
Perennapuutarhurin blogista löytyy monenlaista puutarha-asiaa perennoista kotikasvihuoneeseen ja muuta kotipihoihin liittyvää juttua.

Tutustu kotisivuihin

Maisema-Aula

Nauti pihastasi!
Onko perheellänne rakenteilla uusi koti ja piha siihen on vielä lista toiveita ja haaveita? Kaipaako pihasi kunnostusta, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Haluatko ekologisen pihan, jossa hoito on vähäistä ja sadevedet hyödynnetään kasvien iloksi?
 
Ota yhteyttä, niin autan sinua löytämään pihasi mahdollisuudet ja suunnittelemaan siitä kanssasi unelmapihan! 
 

Puutarhapalvelut Pakaslahti

Tarjoan apuni puutarhaasi, terassillesi, parvekkeellesi. Neuvon, ideoin, lapioin, kitken ja kärrään. Somistan, suunnittelen ja toteutan!
 
Pidän myös puutarha-aiheisia luentoja sekä vedän luonnon helmassa voimmaannuttavia sisäisen tasapainon löytämiseen keskittyviä aktiviteetteja.

Tarjoan yrityksille osaamistani myös myynninedistämistehtävissä, aliurakoinnissa sekä asiantuntemustani rakennusurakan kasvivalinnoissa. 

Vihertantta

Olen iloinen ja ennakkoluuloton puutarhuri, joka auttaa sekä yksityisiä että taloyhtiöitä kaikenlaisissa viherpuolen töissä – sopimuspohjaisesti tai tarpeen mukaan (vaikkapa kesäloman ajan). Pidän myös luentoja ja koulutan. Toiminta-alue on ensisijaisesti pääkaupunkiseutu.
 
Blogissa Vihertantta tarinoi kaikenlaista elävästä vihreästä - joskus asiaa ja joskus pilke silmäkulmassa. 
 
Tutustu kotisivuihin - bekanta dej med hemsidan.

* Luotoretket ja -palvelut * 

Luonto 360°

Luontoretkiä ja luontohetkiä. Erilaisia luontoretkiä, joilla koet ja näet suomalaisen luonnon monipuolisuuden. Retket räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Jos loma-aikana lapsilta loppuu tekeminen, niin ötökkäsafari tuo oivaa vaihtelua. Työpäiviin saat uutta energiaa TYHY -tapahtumista. Tutustu retkitarjontaan ja kohteisiin. Retkirepusta löydät kertomuksia ja kuvia toteutuneista retkistä.
 

* Sisällöntuotanto *

StudioN

Kotisivujen, logojen ja esitteiden tekijä Nan Andersin

                                                           
Puutarhurina ja Webdesignerina intohimoni on yhdistää osaamiseni molemmilta aloilta.    
Palvelen tekemällä yrityksestäsi entistä näkyvämmän ja uusille asiakkailesi entistä helpommin löydettävän. Ota yhteyttä! 

Jag gör hemsidor, logon och borschyrer och hjälper ert företag att synas bättre och era nya kunder att hitta lätt till er. Tag kontakt! 

Tutustu kotisivuihin.

* Kalannahkatuotteet *

GALATEIA Liisa Saarni

Kalannahka on kestävä ja ekologinen  materiaali. Sitä voidaan käyttää samoin kuin kaikkia muitakin nahkoja. Parkitsen  kalannahat ja valmistan itse suunnittelemani tuotteet  yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Valmistan  tuotteita myös asiakkaan toivomusten mukaan.

* Konsultointi *

Jocean

Minä, Jaana, olen akateemisen koulutuksen saanut yrittäjä. Yritykseni Jocean on vuonna 2011 perustettu ilmastonmuutokseen erikoistunut konsulttiyritys. Jocean tuottaa selvityksiä, strategioita, hankesuunnitelmia ja -hakemuksia. Luomuruoka, kasvisruokavalio, lähituotanto, pihaviljely ja maatalouden ilmastokysymykset kiinnostavat minua kovasti.
 

*Sisustussuunnittelu*

Sisustussuunnittelu Valoisa Arki

Vihersisustaminen on osa sisustusta - puutarhanaisena Sinä varmasti jo hallitset tämän osa-alueen.

Valoisa Arki tarjoaa sisustussuunnittelua, remontin projektinhallintaa ja räätälöityjä luentoja
pienryhmille. Olet ehkä nähnyt minut myös Pientä Pintaremonttia ohjelmassa.


Ollaan yhteydessä!

www.valoisaarki.fi

Jaana Mertama p. (040) 593 8011

Oletko Puutarhanaisten jäsen? Haluatko tuoda blogisi luettavaksi tai palvelusi tarjolle? Ota yhteyttä yhdistyksen mediavastaavaan osoitteessa mediat[at]puutarhanaiset.fi